NAN%
1. Բիսկվիթների պատրաստում
2. Կրեմների պատրաստում
3. Մաստիկայով և մարցեպանով ձևավորում
4. Սուֆլեով թխվածքների պատրաստում
5. Արևելյան քաղցրավենիքների պատրաստում
Խմբակային դասերը տևում են 3 ամիս, իսկ անհատականը 1.5, շաբաթական 3 անգամ 2 ժամ տևողությամբ:
Յուրաքանչյուր հայ կին և աղջիկ ձգտում է յուրացնել այն եթե ոչ որպես վաստակելու միջոց,ապա` սեփական ընտանիքի առօրյան գեղեցկացնելու,էսթեթիկ դարձնելու մղումով
Տորթերի ձևավորման արվեստը անդադար զարգանում և կատարելագործվում է և իր տեխնոլոգիայով, և գեզարվեստորեն:
Այսօր արդիական են հատկապես մարցեպանային տորթերը իրենց դասական և կրեատիվ լուծումներով` երբեմն մոնումենտալ չափսերի հասնող: Բնականաբար այդ ամենին տիրապետելու համար անհրաժեշտ է մանրամասն ուսումնասիրել` գործնականում կիրառելով բոլոր նրբություններն ու գաղտնիքները
Ուսման տևողությունը` 3 ամիս խմբակային տարբերակով, շաբաթական 3 անգամ 1.5 ժամ տևողությամբ:
1. Կարվինգ
2. Ֆրուտոպիա
3. Կոնֆետոպիա
4. Ժելեով տորթեր,քաղցրավենիքներ
5. Կանապեների տեսականի
6. Սալաթների և ուտեստների պատրաստում, ձևավորում և այլն:
Սեղանների գեղարվեստական ձևավորման արվեստը և ֆուրշետ- բանկետների կազմակերպումը արդիական է և մեծ պահանջարկ է վայելում ցանկացած երկրում:
Սա այն բացառիկ մասնագիտություններից է, որը աշխատատեղի խնդիր չի առաջացնում, ավելին, դուք կարող եք հիմնադրել Ձեր ֆուրշետ- կազմակերպությունը:
Մեկ զեղչի կտրոնը նախատեսված է մեկ դասընթացի համար:
*Պարտադիր ներկայացրեք տպագիր կտրոնը կամ sms-ը՝ կտրոնի կոդով:
*Մանրամասների համար զանգահարել. հեռ.՝ 010-54-34-55 , 077-20-04-08
ԵԹԵ ԴՈՒՔ ԴԺՎԱՐԱՆՈՒՄ ԵՔ ԳՆԵԼ ԶԵՂՉԻ ԿՏՐՈՆԸ , ԱՊԱ ԶԱՆԳԱՀԱՐԵՔ ՄԵԶ , ՄԵՆՔ ԿՕԳՆԵՆՔ ՁԵԶ
096-53-77-11 093-53-77-11 055-53-77-11 091-53-77-11
1. Բիսկվիթների պատրաստում
2. Կրեմների պատրաստում
3. Մաստիկայով և մարցեպանով ձևավորում
4. Սուֆլեով թխվածքների պատրաստում
5. Արևելյան քաղցրավենիքների պատրաստում
Խմբակային դասերը տևում են 3 ամիս, իսկ անհատականը 1.5, շաբաթական 3 անգամ 2 ժամ տևողությամբ:
Յուրաքանչյուր հայ կին և աղջիկ ձգտում է յուրացնել այն եթե ոչ որպես վաստակելու միջոց,ապա` սեփական ընտանիքի առօրյան գեղեցկացնելու,էսթեթիկ դարձնելու մղումով
Տորթերի ձևավորման արվեստը անդադար զարգանում և կատարելագործվում է և իր տեխնոլոգիայով, և գեզարվեստորեն:
Այսօր արդիական են հատկապես մարցեպանային տորթերը իրենց դասական և կրեատիվ լուծումներով` երբեմն մոնումենտալ չափսերի հասնող: Բնականաբար այդ ամենին տիրապետելու համար անհրաժեշտ է մանրամասն ուսումնասիրել` գործնականում կիրառելով բոլոր նրբություններն ու գաղտնիքները
Ուսման տևողությունը` 3 ամիս խմբակային տարբերակով, շաբաթական 3 անգամ 1.5 ժամ տևողությամբ:
1. Կարվինգ
2. Ֆրուտոպիա
3. Կոնֆետոպիա
4. Ժելեով տորթեր,քաղցրավենիքներ
5. Կանապեների տեսականի
6. Սալաթների և ուտեստների պատրաստում, ձևավորում և այլն:
Սեղանների գեղարվեստական ձևավորման արվեստը և ֆուրշետ- բանկետների կազմակերպումը արդիական է և մեծ պահանջարկ է վայելում ցանկացած երկրում:
Սա այն բացառիկ մասնագիտություններից է, որը աշխատատեղի խնդիր չի առաջացնում, ավելին, դուք կարող եք հիմնադրել Ձեր ֆուրշետ- կազմակերպությունը:
Մեկ զեղչի կտրոնը նախատեսված է մեկ դասընթացի համար:
*Պարտադիր ներկայացրեք տպագիր կտրոնը կամ sms-ը՝ կտրոնի կոդով:
*Մանրամասների համար զանգահարել. հեռ.՝ 010-54-34-55 , 077-20-04-08
ԵԹԵ ԴՈՒՔ ԴԺՎԱՐԱՆՈՒՄ ԵՔ ԳՆԵԼ ԶԵՂՉԻ ԿՏՐՈՆԸ , ԱՊԱ ԶԱՆԳԱՀԱՐԵՔ ՄԵԶ , ՄԵՆՔ ԿՕԳՆԵՆՔ ՁԵԶ
096-53-77-11 093-53-77-11 055-53-77-11 091-53-77-11
Մեկնաբանություններ չկան